MYGGNETTING Plisse

Plisse myggnetting har ikke automatisk «rollo» mekanisme. Det gir mulighet for enkel bruk, selv for barn. Montering av disse myggnettingene kan være både horisontalt og vertikalt. Se åpnes og stenges både fra utsiden og innsiden. Nettingen i rammen åpnes opp som et trekkspill noe som gjør dette insektgitteret praktisk da det ikke krever ekstra plass. Nettingen er plisse, og er laget av høykvalitets materialer som slipper gjennom luft og lys. Dette er en veldig sterk netting som tåler daglig bruk. Den er motstandsdyktig mot alle værforhold, UV-stråler i tillegg er ikke brennbar. Nettet kan leveres i fargen grå eller sort. Det er lett å vedlikeholde, kan vaskes med vann og har lang holdbarhet.

Rammen rundt myggnettingen er laget av høykvalitets aluminium. Dette øker holdbarheten og gjør den motstandsdyktig mot deformering samt korrosjon. Rammen kan være i en rekke farger, dette for å tilpasse og integrere det i ditt hjemme.

Plisse myggnetting er et utmerket valg til f.eks balkongdører da den har en lav terskel som gir trygg ut/ inngang uten høye «snublekanter»

MYGGNETTING Plisse

MYGGNETTING Plisse

MYGGNETTING Plisse