Om oss

Vi har i mange år jobbet med å få på plass gode avtaler med velkjente leverandører. Vi har studert markedet over tid, og funnet behov for å lage og etablere en god forretning som oppfyller alle krav til dagens standard. Vårt mål om fornøyde kunder, er kun mulig fordi vi tilbyr god kvalitet til en markedsmessig god pris.

Vi er glade for å samarbeide med høy kvalitets profiler som Aluplast i våre pvc produkter og Feal og ALUMIL i våre aluminiumsprodukter.

Ved å unngå fordyrende mellomledd og avtale direkte med fabrikkene, kan vi tilby våre kunder svært konkurransedyktige priser, og produkter av høyeste kvalitet.

Ønsker du produktinformasjon eller tilbud på våre produkter? Kontakt oss via e-post eller tlf.

Grunnen til at vi har valgt å ikke ha priser på våre produkter på nettet, er at vi har mange ulike profiler, et utvalg kombinasjoner, samt at de fleste av våre løsninger er kunde tilpasset. Ved å lage kundetilpassede oppsette, vil dette medføre at vi er sikre på at hver kunde får det produktet som er mest riktig i henhold til hver enkelt kundes forespørsel. Vi er sikre på at dette er til beste for deg som kunde.

Vi ønsker at våre kunder alltid skal få det riktige produktet til en god pris! Fornøyde kunder gjør at vi blir anbefalt til andre!

Vi mener den beste reklame er fornøyde kunder!